Katalog barang anu disayogikeun mangrupikeun inpormasi murni, henteu lengkep, sareng dina kaayaan naon waé éta tawaran umum ditangtukeun ku paragraf 2 Pasal 437 KUHP ngeunaan Féderasi Rusia. Sadaya inpormasi anu disayogikeun dina situs ngeunaan konfigurasi, ciri téknis, kombinasi warna, ogé biaya produk pikeun tujuan inpormasi sareng dina kaayaan naon waé mangrupikeun tawaran umum anu ditangtukeun ku dibekelan paragraf 2 Pasal 437 KUHP. Féderasi Rusia.

Harga barang tiasa bénten ti anu dituduhkeun dina situs wéb. Émbaran ngeunaan harga ayeuna jeung kasadiaan barang kudu dieusian ku telepon, sanggeus ngeusian informasi pikeun komunikasi!

Situs anu aya dina nami domain "olma.store" sanes toko online. Situs "www.Olma.store" henteu ngajual barang sareng henteu kalibet dina kagiatan komérsial. Situs dina ngaran domain "olma.store" nyaeta informational, entertaining, dijieun pikeun kreativitas. Situs "www.Olma.store" mangrupakeun showcase barang ti toko sejen, wawakil, platform na sellers. Ngaklik tombol "Beuli dina 1 klik" jeung "Tambahkeun kana karanjang", kitu ogé eusian saterusna tina bentuk tangtu, teu maksakeun sagala kawajiban dina boga situs.