Blog Balanja, PENTING

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

SHAWLS PAVLOPOSKADSKIY MEX

Ngartos gaya anjeun sarta
Méré RASA
Panas jeung kanyamanan!

SKIDKA-50%
  • Kualitas luhur
    manufaktur
  • Bahan wol jeung
    akpil
  • Stylish jeung canggih
    rarancang

Selendang Pavlopodadsky awéwé kalayan bulu rubah bakal janten barang karesep anjeun dina papakéan! Ku ngagaleuh produk pabrik shawl Pavlovo Posadskaya, anjeun tohan dina kualitas, harga anu pikaresepeun sareng reputasi produsén anu luhur.

Pabrik shawl di Pavlovsky Posad parantos langkung ti 220 taun. Dina produksi produk, ngan ukur bahan alami anu dianggo: sutra, wol, katun sareng bulu. Scarves kiwari henteu ngan aksésori stylish dina papakéan anjeun, tapi ogé kado gede pikeun babaturan jeung baraya. Unggal pola sareng hiasan shawl paulwood mangrupikeun karya pangarang, sareng prosés nerapkeunana kana lawon ayeuna sacara otomatis otomatis.

Scarves ti koleksi merek ieu teu ngan bakal diversify papakéan, tapi ogé jadi hiasan na, bringing hiji napas seger fashion nonoman sarta tulisan leungeun trendi.

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

Kaéndahan sareng dimurnikeun dina gaya Rusia!

  • shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

    Pamastian kualitas

    Tutuwuhan ieu lokasina 70 kilométer ti Moscow, di wétan wewengkon Moscow.

  • shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

    Opiginal yzopy

    Ti 20 dugi ka 40 warna sareng nuansa dianggo dina unggal bagian saputangan Pavlopod.

  • shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

    gaya abad ka-21

    Tekenan idéntitas nasional anjeun, nunjukkeun komitmen anjeun kana tradisi rahayat dina bentuk modern.

  • shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

    Universalitas

    Ngan nempatkeun sal dina baju anjeun, sareng baju anjeun bakal bersinar dina cara anu énggal.

HARGA NORMAL:

3980 rbl

HARGA PROMOSI:

1990 rbl

 PESEN AYEUNA

ULASAN TI PELANGGAN NU sugema

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

Elena Shymkova, Novosibirsk

Ieu saputangan geulis pisan! Ngan ditulis beauties! 👍🏻😊😍❤👏🏻👏🏻👏🏻 Abdi parantos mesen syal biasa ti anjeun 3 kali, tanpa mexa. Kualitas anu saé sareng pas! Terus kuring nempo jualan bulu 😳🙊 Kuring langsung hayang! Utamana dina diskon sapertos kitu! Warna anu geulis! 😄👍🏻🌹🌹🌹 Nampi bungkusan saatos 4 dinten, saé pisan di jerona! Abdi mamatahan sadayana!

3 Léngkah basajan pikeun ORDER SHAWL

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

1

Jieun aplikasi

Anggo formulir aplikasi pikeun mesen

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

2

Ngadagoan telepon

Manajer kami bakal ngahubungi anjeun pikeun netelakeun detil pesenan

shawls bulu Pavloposad | ulasan customer

3

Kéngingkeun barang

Anjeun mayar pesenan ngan sanggeus narima

Pangiriman dina 1-7 poé (gumantung wewengkon) sakuliah nagara

Sateuacan pangiriman, produk ngalaman pamariksaan lengkep ngeunaan cacad sareng cacad pabrik. Garansi 12 bulan