Kami parantos ngempelkeun waleran anu paling mungkin pikeun patarosan anu sering ditaros.

1. Kumaha cara mesen?

  • Anjeun nambihan barang kana karanjang balanja anjeun.

a) Dina halaman daptar produk

Waleran

OR

b) Dina halaman produk éta sorangan

Waleran

Teras, jandela kalayan produk na dibuka, pencét tombol "Checkout"

Waleran

  • Atanapi pencét dina tombol "Mésér dina 1 klik"

Waleran

Kami nunjukkeun data anjeun - Nami, telepon *

* Daérah, kota, jsb. anjeun henteu kedah netepkeun langsung, operator bakal nelepon pikeun mastikeun pesen na terang inpormasi ieu ti anjeun sacara lisan pikeun ngitung biaya pangiriman, jst.

2. Naon cara mayar?

Anjeun tiasa mayar duanana dina kontan sareng kartu pamayaran non-kontan, sareng cara teu kontak.

Prabayar diperyogikeun upami tarekatna langkung ti 8 rubel, sareng gumantung kana daérah sareng nagara!

3. Kumaha carana produk dikirimkeun?

Metodeu pangiriman utama ka daérah nyaéta Rusia Post, CDEK, EMS.

Metode pengiriman internasional (utama): DHS, BoxBerry, eBay, Amazon tr, DPD.

Unggal wawakil ngagaduhan istilah pangiriman masing-masing.

Aya ogé pangiriman kurir pikeun barang-barang anu tangtu, terminal parsél, jsb.

Sadaya inpormasi lengkep dikedalkeun ku manajer ku telepon.

4. Jaminan sareng Balik deui.

Unggal parsél ngandung mémo khusus kalayan detil kontak wawakilna, anu nunjukkeun prosedur pikeun ngabalikeun barang sareng dana. Kitu ogé detil, data pikeun komunikasi, alamat, nomer telepon, surat.

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng wawakil, kualitas barang, ngabalikeun duit, nyerat ka dukungan kami.

Balikna barang dina jual jarak jauh tiasa dilaksanakeun numutkeun aturan anu ditetepkeun dina panerapan Rusia, sareng dina panerapan nagara dimana jualanana dilakukeun atas nami pangiklan! Dina tujuh dinten saatos nampi barang-barang di Féderasi Rusia, sareng dumasar kana panerapan nagara-nagara sanés.

** Barang anu henteu nahan presentasi sareng pasipatan konsumen saatos dialihkeun ka anu ngagaleuh moal tiasa dipulangkeun ka anu ngajual.