Idealica Ultra - ubar pikeun leungitna beurat (Turki) - BE.STORE | 129 COBA
Katalog barang anu ditepikeun sifatna murni inpormasi, henteu lengkep, sareng dina kaayaan naon waé éta tawaran umum ditangtukeun ku ketentuan ayat 2 Pasal 437 tina Kodeu Sipil Féderasi Rusia. Sadaya inpormasi anu dipidangkeun dina situs ngeunaan konfigurasi, ciri téknis, kombinasi warna, ogé biaya produk pikeun tujuan inpormasi sareng dina kaayaan teu aya tawaran umum ditangtukeun ku ketentuan ayat 2 Pasal 437 tina Kodeu Sipil Féderasi Rusia. Situs "olma.store" sareng sadaya subdomain na sanés toko online. Situs dina nami domain "oma.store" mangrupikeun inpormasi. Harga pikeun barang tiasa bénten sareng anu dituduhkeun dina halaman wéb. Inpormasi ngeunaan harga sareng kasadiaan barang anu ayeuna kedah dijantenkeun telepon atanapi ngobrol! Situs "olma.store" henteu ngical barang sareng henteu ngalibetkeun kagiatan komérsial. Situs "olma.store" mangrupikeun barang paméran ti toko sanés sareng anu ngajual. Ngaklik tombol naon waé dina situs éta, ogé ngeusian bentuk-bentuk tertentu satuluyna, henteu maksakeun kawajiban naon waé pikeun pamilik situs.

 

Punten kirimkeun kahoyong, klaim sareng usulan anjeun pikeun kerjasama ku e-mail: olma.store@mail.ru

 

Perjanjian pangguna

toko
menu
0 Karesep
0 titik Urutan

karanjang

nutup
Gulung ka luhur
   

Urang nganteurkeun barang saalam dunya

Facebook Twitter E-mail sakelas WhatsApp VC telegram
Ku ngagunakeun situs kami anjeun satuju kana Kawijakan Privasi.
Ubar Idealica Ultra pikeun leungitna beurat

Idealica Ultra - ubar pikeun leungitna beurat (Turki)

129.00